14 juli

Idag fyller min man Stefan år, så vi har haft kalas. Eftersom det har varit fint väder satt vi ute på terassen och Dino älskar att vara där. Speciellt när solen skiner för han gillar att ligga och gotta sig på den varma trallen. Medicineringen går jättebra, eftersom han tuggar på det mesta så brydde han sig inte om den dåliga smaken på medicinen heller. Utan tuggade glatt i sig tabletten, och matte kunde inte vara nöjdare *ler*

Jag har inte märkt av att han blivit hängig eller så utan det är full fart som vanligt! Idag hade han så bråttom och sån full fart så han kanade omkull och gjorde en frivolt på gräset, man får sig många goa skratt åt den lille busen. Igår kväll kom han med ett mushuvud i munnen...*urk* men det fick jag snabbt lirkat loss och slängt i soptunnan. Han har en väldig förkärlek för att jaga humlor...trodde att han lärde sig en läxa när han brände sig i munnen, men icke!! Enveten liten krake är han...så humel jakterna fortsätter till mattes stora förtret...och han är snabb den lille rackarn :)

Idag har han inte bajsat inne en enda gång, och bara kissat inne 2 ggr. Känns som om rumsrenheten börjar komma närmare :)



Dino jagar petflaska i köket

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0