Utställning

I söndags var jag med Dino i Halmstad på en innofficiell utställning (första gången) Vi träffade även Dinos uppfödare Gunnel och Rolf som var där med sin lilla Bostonterrier Selma. Dino skötte sig exemplariskt och fick jättefin kritik, men vi gick inte vidare pga att han för tillfället hade "tångbett" som vi hoppas rättar till sig, och en testickel hade åkt tillbaka upp i ljumsken. Ska beställa tid för kontroll hos veterinären. Vi satsar på utställningen här i Uddevalla till våren :) Återkommer med bilder och utförlig domarkritik!

Sov gott!!

Stockholm

Jag och Dino har varit i Sthlm över helgen. Han var jätte duktig på tåget och sov nästan hela vägen. Uppe hos min bror finns en katt som heter Frasse...Dino var överlycklig och hur leken som helst..det är mer än man kan säga om Frasse. Han var jätteirriterad och väste och jabbades åt Dino hela tiden. Han måste varit hur nöjd som helst när vi åkte hem.

Skogspromenad

Idag har jag och barnen varit på promenad med Dino i skogen. Han springer alltid lös och är väldigt duktig och följsam. Värre är det som sagt med inkallningen... men får bli hårdträning på det snart. Jag lyckades samla på mig en djurloppa och en älglus...usch..kan verkligen vara utan dessa hemska varelser. Dino är som en vessla och gör sina glädje lopp och springer fram och tillbaka i skogen. Han älskar verkligen att vara där.

I kväll när vi gick en promenad provade jag hans nya täcke som han fått av grannen. Han såg väldigt obekväm ut och gick konstigt och sköt liksom rygg..*asg* kunde ju inte låta bli att skratta.. När vi kom in och jag tog av täcket skakade han sig och körde ett V75 lopp i hallen i glädjen av att vara av med det där hemska och konstiga täcket.

Ser verkligen fram emot utställningen den 25:e. Ska bli så kul att se hur dom dömer honom. I mina ögon är han förstås den finaste valpen..mattes kille!





RSS 2.0