13 juli

Precis hemkomna från veterinären, måste säga att dom har verkligen vett på att ta betalt! Vi kom ut 1900 kr fattigare och med ett recept på antibiotika i näven eftersom han har fått urinvägsinfektion.  Han fick en antibiotikaspruta i nacken och tyckte nog att det var den hemskaste upplevelsen någonsin. Inte så mycket för sticket, tror han tyckte det var värst att bli fasthållen. Veterinären skickade även iväg en odling för att få svar på vilken bakterie det är ifall det skulle bli nödvändigt med en annan medicin.

Tidigare idag har vi varit i Zoo-affären och handlat lite hundgodis och ett regntäcke. Hoppas att Dino kommer att tycka det är trevligare med promenader i regnet nu, han har varit väldigt avig och bara velat bli upplockad när regnet öst ner. Täcket är lite stort och hänger ner lite över baken, men då har han lite att växa i.  I Zoo-affären var Dino en höjdpunkt för dom flesta besökare, det var till och med folk som gick förbi utanför som gick in extra i affären bara för att få se denne lille sötisen, en valp är ju något speciellt och kanske lite extra speciellt när de är av en dvärgras. Det där med "hundtricket" kommer nog alltid att fungera *skratt*
 
Vi passade på att gravera in Dino och mitt mobilnummer på ett litet rött hundben i metall som vi nu har satt på hans halsband, och medan väntade på att gravyren skulle bli klar fick Dino hundgodis av kassörskan och han såg väldigt nöjd ut. Nu sussar han gott i sin säng..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0